Voldtektsmannen trodde ikke at en liten hund ville forstyrre ham – der tok han helt feil!

Den 2 år gamle staffordshire-terrieren Lola er en ekte helt! Bare spør hennes kvinnelige eier.

Hun var på vei hjem tirsdag kveld da en mann overfalt henne. Mannen holdt henne for munnen og var i ferd med å rive av henne klærne.

Da handlet Lola lynraskt og gikk til angrep. Hun satte tennene i mannens arm – som ble så redd at han stakk av. Nå hylles Lola som en helt over hele nettet.

Det var i County Antrim i Nord-Irland at trebarnsmoren var ute og gikk med familiehunden Lola, da den antatte voldtektsmannen angrep.

– Jeg hørte ingenting, og han dukket bare opp fra ingensteds. Han tok tak i meg og trakk håret mitt med så stor kraft at han rev av en stor hårbunke. Det eneste jeg kunne tenke meg var mine tre barn og at livet mitt ville ende der, forteller kvinnen til Belfast Live.

lola1

Mannen holdt hennes munn med den ene hånden, og med den andre begynte han å rive av henne buksa. Da hadde han lagt merke til at hun hadde en hund med seg og sa: «Hunden din kan se på.»

Sekunder senere gikk Lola til angrep. Hun knurret og bet deretter armen hans og hadde ikke tenkt å gi slipp. Den mistenkte voldtektsmannen ble deretter opptatt med å få bort hunden og ble tvunget til å gi slipp på kvinnen. Etter at Lola endelig slapp taket, forsvant mannen sporløst.

lola2

Rett etter ringte kvinnen mannen sin, som deretter kom til stedet. Politiet ble tilkalt og de leter nå etter en voldelig mann med et klart signal: Et saftig bittemerke på den ene armen.

– Jeg er glad jeg hadde Lola med meg. Hun er to år og er veldig snill i vanlige tilfeller. Men jeg tror ikke jeg kunne klart meg uten henne. Hun er en skikkelig helt!

La oss nå hylle denne fantastiske hunden – DEL saken ved å klikke under.