Se hva som skjer når to hunder tidligere brukt i hundekamp møtes for første gang

Redningsmennene ved Detroit Bully Corps (DBC) opplever ofte hjertesorg mens de kjemper for hunder i Detroit. Men de opplever også glede. De gjør det de gjør for at de kan oppleve øyeblikk som dette!

I videoen nedenfor møtes to tidligere kamphunder for første gang. Hundene, Vito og Maggy, ble reddet fra hundekamp-misbruk og ble siden rehabilitert.

– Denne videoen definerer selve grunnen til at vi våkner daglig, skriver DBC-president William J. Bellottie.

– Vårt oppdrag er å forbedre livene til hundene… Mitt personlige oppdrag er å avslutte hundekamper. Disse to hundene har vist så mye verdighet og definerer selve sjelen i arbeidet mitt, fokuset mitt og den amerikanske pitbullterrieren.

– På et tidspunkt var de noens kassaapparat, satt opp mot andre kamphunder og avlet for penger, fortsetter han.

– Begge kom til hit til DBC skamslått til helvete og kastet som søppel. De hadde virkelig hjertet til en vinner. De bestemte seg begge for å fjerne de mentale arrene fra et gammelt liv og gå videre i en verden som hadde gitt dem all grunn til å kaste inn håndkleet.

Det er vanskelig å forestille seg at de to hundene hadde en så traumatisk fortid når du ser dem lekebryte og jage hverandre – som lykkelige hunder som leker!

Vær oppmerksom på at det kan ta noen sekunder å laste inn videoen.

Del denne hjertevarmende videoen med venner og familie!

Loading...