Fast bestemt løshund redder seg selv ved å labbe inn på en redningsklinikk

Det er ikke hver dag at gatehunder i Mexico vises medfølelse, men etter at en hund ble gitt noe sårt tiltrengt omsorg, bestemte han seg for at han hadde fått nok av livet som en herreløs og bestemte seg for å redde seg selv!

Compassion Without Borders filmet en video av en hund som prøver å komme seg inn gjennom skyvedørene til klinikken deres og beskrev hundens hjertevarmende historie på Facebook:

«Noen ganger kan du redde deg selv.

Denne søte gutten ble bragt inn som en «nabolagshund» for å bli kastrert på vår klinikk i Mexico for noen dager siden av en hyggelig kvinne. Han klarte seg bra, ble frisk og dro tilbake til området med kvinnen.


Så, dagen etter at han dro, dukket den kjekke karen opp igjen helt alene ved døren til klinikken vår. Han bare ruslet opp på egen hånd, ba om å bli sluppet inn, og nektet nå å dra.

Vi dobbeltsjekket med kvinnen som brakte ham for å bekrefte at han ikke tilhører noen, at han bare var en omstreifer i nabolaget. Hun fortalte oss at han ikke har noe sted å kalle sitt hjem og har blitt observert i mange måneder.

Så det ser ut til at vi har nok en smart Meximutt å dra nordover med for vår neste redning.»

Compassion Without Borders sier at han skal adopteres til Nord-California. Å få et evig hjem vil være en velfortjent (og sårt nødvendig) belønning for en så smart hund!Husk å DEL historien med dine venner.

Loading...