Den nyrenoverte brakken er vakker på utsiden, men bare vent til du ser stua!

Det er alltid gøy å komme inn i et vakkert, godt planlagt og moderne hjem, enten det er sitt eget eller andres hjem. Det er virkelig storartet å se hvordan man kan forandre en helt vanlig leilighet eller et hus til noe magisk, bare ved å kombinere stoff, detaljer, treslag og møbler på en smart og kreativ måte.

Snekkeren Matt Impola har et stort talent for de overnevnte eksemplene og han har gjort det til sitt yrke å produsere disse vakre hjemmene.

Han pleier ofte å bygge helt nye hjem. Av og til renoverer han gamle brakker, som i dette eksempelet, og til slutt skaper han små, smarte hjem som er utrolig vakre.

Virksomheten har han døpt til “Handcrafted Movement” og siden starten har han produsert en rekke ulike hus som alle er til salgs.

Vi har valgt å vise frem vår personlige favoritt, et hus som han har kalt for “Pacific Harmony”.

Vi begynner med å ta en titt på utsiden. Allerede her ser man at det en gang i tiden har vært en helt vanlig brakke, men ved hjelp av en hel del ferdigheter har Matt forvandlet det til et vakkert lite hus med et unikt design.

Den koselige verandaen er avtagbar og kan enkelt tas med om man vil flytte huset sitt til et nytt sted.

Når man åpner ytterdøren blir man møtt av dette synet og vi forstår med en gang at det er noe storslagent som venter oss. Bare se på hvilket øye han har for innredning!

Innredningen er ikke bare fin, den er praktisk også. Matt har tenkt seg godt om her og sett at det finnes masse oppbevaringsplass, til tross for at huset bare er 22 kvm stort.

Huset føles veldig romslig med tanke på at man kan ommøblere det når det trengs. Her er et eksempel på når spisebordet er slått sammen…

… og her er et eksempel når det er slått opp.

Videre til badet. Det er som hvilket bad som helst, med en stor dusj og et helt vanlig toalett.

Her er det også viktig med mye plass og som du kan se nedenfor holder Matt på samme innredningstema, med den fine fargedetaljen, her inne også.

Over kjøkkenet fins det en sovehems som akkurat har plass til en dobbeltseng og eventuelt litt oppbevaring. Det er dessuten også høyt under taket, så det føles ikke innestengt eller trangt å klatre opp for å kose seg i sengen.

Blir det bedre enn dette? Det tviler vi veldig på!

Del gjerne denne artikkelen med vennene dine for å vise hvor luksuriøst man kan bo, til tross for at huset er ganske så lite!

Loading...