For ordens skyld:

Viral’o’Mania er først og fremst en kilde til underholdning. Sakene som omtales på Viral’o’Mania står for den gjeldende skribents egen subjektive mening. Siden er ikke drevet av utdannede journalister og dette er ikke en nyhetsside. Ingenting postet på viralomania.com, vår Facebook-side eller andre plattformer vi måtte publisere noe på skal anses som nyheter eller seriøs journalistikk.

Selv om det aller meste som publiseres på Viral’o’Mania baserer seg på virkelige hendelser, kan det forekomme at vi tar oss noen «kunstneriske friheter» når vi legger frem en sak, glemmer noe informasjon eller kommer til skade for å skrive noe feil, sånn at ikke alt nødvendigvis er korrekt gjengitt i forhold til det som virkelig skjedde.

Vi oppfordrer alle til å bruke sunn fornuft og aldri stole blindt på det du leser på internett hverken på denne siden, eller noe annet sted.

Når det er sagt… Klikker du på et tilfeldig innlegg fra arkivet, burde det som står i denne disclaimeren si seg selv for de aller fleste, men vi velger likevel å skrive det her, ettersom ikke alle har evne til å lese med det kritiske øyet vi altså oppfordrer til.

Takk for at du tok deg tid til å lese. God tur videre.