Denne lille terrieren gjorde den her rottweileren gravid. Tro meg, du vil se valpene.

Joey her er en West Highland terrier og han gjorde noe ikke mange av hans rase har gjort før; han parret seg med en rottweiler og lagde små rottweil/terrier-valper. (Jeg antar den lille fyren brukte en stige.)

Teresa Patterson fra Yorkshire i Storbritannia (eier av både Joey og rottweileren Zara) var overrasket over at de hadde parret seg og sa hun var uvitende om det før valpene ble født.

Jeg ble helt sjokkert, jeg trodde ikke at naturen ville la dette skje, men på et tidspunkt gjorde den tydeligvis det. Valpene har et herlig gemytt som sine foreldre. De ter seg bra og vil ha oppmerksomhet hele tiden. En av valpene, Sparkie, som vår sønn skal ha, følger meg overalt hvor jeg går. Men dette vil ikke skje igjen – Joey skal gå til veterinærer snart.

cute_wotties_puppies_01

cute_wotties_puppies_02

cute_wotties_puppies_03

cute_wotties_puppies_04

cute_wotties_puppies_05

cute_wotties_puppies_06

cute_wotties_puppies_07

Så… Jeg antar størrelsen ikke betyr noe?

Kilde.

Del denne rare, søte historien med andre nedenfor.