75 år gammel krigsveteran redder 16 barn fra biblioteksmassakre med 50 år gammel kunnskap.

Krigsveteraner er helter i blant oss. Det kreves en spesiell type mot, både fysisk og moralsk. Men selv hevder de at de bare er normale mennesker. De er beskjedne. De er ikke ute etter oppmerksomhet og berømmelse. De hevder de bare gjorde jobben sin. Men en militærveteran er den siste personen du vil kødde med – det gjelder også denne 75 år gamle veteranen fra Morton i Illionois.

I 2015 var James Vernon, en pensjonert veteran fra hæren, på biblioteket for å undervise i en klasse på 16 studenter. Han var midt i sesjonen da gruppen ble overrasket ved ankomst av 19-åringen Dustin Brown.

morton

Mannen tok seg inn på biblioteket bærende på to kniver, og han gjorde sine intensjoner klart umiddelbart. Den ulykkelige tenåringen sa at han ønsket å drepe barn den dagen.

Faktisk braste han inn på rommet og skrek: «Jeg skal drepe noen folk», fortalte Vernon til Pekin Daily Times.

Men James Vernon tillot ikke den unge mannen å gjøre det. Veteranen husket sin trening fra militæret, og den eldre mannen gikk i umiddelbar handling.

«Jeg prøvde å snakke med ham. Jeg prøvde å slå ham ned,» sa Vernon. «Jeg gjorde det ikke, men jeg avledet hans oppmerksomhet fra barna og beroliget ham ned. Jeg spurte ham om han var fra Morton, gikk han på videregående skole. Jeg spurte hva hans problem var. Han sa at livet hans suger.»

dustin brown

Idet den 19-årige kom inn, ga den pensjonerte sjakk-klubblæreren barna en rømningsrute. Han gikk så raskt tilbake til knivkamptreningen han husket fra sin hærsdager for 50 år siden.

Selv om Vernon aldri reiste mot kamp når han tjente i hæren, var treningen han fikk fremdeles til nytte. Vernon var i stand til å avvæpne mannen.

«Første regel i kamp: Vær rask og kraftig. Jeg burde ha slått på håndleddet hans. Det er slik du er trent, men det har vært et halvt århundre,» hevdet veteranen.

Dessverre ble Vernon skadet under angrepet. Brown skår gjennom 2 av hans arterier og en sene når Vernon gikk for å blokkere knivsveien med venstre hånd.

Men selv om han «blødde ganske bra» klarte han å holde Brown nede til en ansatt på biblioteket var i stand til å ta knivene ut av hendene hans. Medarbeideren hjalp deretter Vernon å holde Brown under kontroll før politiet og paramedikere kom til scenen.

vernon1

Ifølge en rettsbekreftelse, sa Brown til politiet at han «mislyktes sitt oppdrag av å drepe alle». Han innrømmet også å ha planlagt å skulle drepe barn og deretter seg selv i 2 uker.

Vernon viste definitivt at alder spiller ingen rolle når det gjelder tapperhet eller å kunne stoppe noen fra å gjøre skade. «Noen ganger er gamle gutter et like lett mål som du kanskje tror,» sa han.

Vernons kone, Hanna, snakket også med media etter hendelsen. Hun støtter sin manns heltedådige handling helt. «Jeg ville vært veldig skuffet hvis han ville ha kravlet under et bord,» fortalte Hanna journalister.

james vernon

For Vernon var en liten blodsutgytelse en liten pris å betale for å spare så mange dyrebare liv. Trass i et halvt års gap i sin helteopplæring kjempet denne veterinæren som en proff! Barneforeldrene kunne ikke være mer takknemlige for den modige mannen som reddet deres små.

Velsigne deg Vernon for din modighet ved å redde disse 16 barna fra å bli slaktet. Du var deres vergeengel!

DEL denne historien hvis du synes denne krigsveteranen er en ekte helt!