Baby-kenguru blir reddet. Se hva hun gjør hver eneste morgen for å vise sin takknemlighet.

Kenguruer er pungdyr som lever i Australia. De er kjent for sine kraftige bakbein, små forbein, og en sterk lang hale. En kvinnelig kenguru bærer sin nyfødte i en pung på magen. Ofte vil kenguruen trampe i bakken med føttene som en advarsel, når den føler seg truet. Den kan sparke og bite sin motstander når den er engasjert i kamp.

Men ikke alle kenguruer vise fiendtlighet når noen nærmer seg. Noen er kjærlige og vise hengivenhet mot mennesker. En spesiell kenguru i Australia’s Kangaroo Sanctuary Alice Springs er kjent for å vise enorm hengivenhet. Faktisk har omsorgspersonen hennes sagt at hun er den mest hengivne kenguru de noensinne har kjent.

kenguru1

Abigail (bedre kjent som Abi) er ti år gammel. Hun ble reddet og brakt til fristedet som en baby. Hun klemmer de som passer på henne hver dag, for å vise de hvor takknemlig hun er!

kenguru2

Dette skal Abi ha gjort i flere år allerede. Hun kom til stedet da hun var bare fem måneder gammel og nå er det ingen som ikke vet om henne. Du kan tydelig se det intime forholdet hun har til de som passer på henne, i videoen nedenfor.

DEL gjerne denne hengivne kenguruen med dine venner – spre smilene videre.