Du vil ikke tro hvem denne løshunden pleiet da de fant han langs siden av veien.

En veterinærtekniker ved Mercy Animal Clinic i Texas, fant en ung, kvinnelig pitbull, som tok seg av en syk, to dager gammel kattunge.

Med ingen andre dyr i sikte tok Marina paret tilbake til klinikken for å bli tatt vare på. Mercy Animal Clinic skrev på deres Facebook-side: «Hunden er søt og elsker kattungen, men hennes melk tørker opp. Vi har flaske til kattungen i dag og plasserer den i et hjem med en ammende katt i kveld. God jobb, Marina!»

På den første natten dro kattungen hjem med Dr. Hamlin for flaskefôring, noe pitbullen de døpte Pittie ikke var så glad for.
«Jeg tok katten hjem for å flaskefôre den i kveld, men da jeg dro begynte pitbullen å hyle,» skrev Dr. Hamlin. «Jeg vedder på at hun vil bli glad for å se henne i morgen. Noen som ønsker å adoptere de to sammen? :))))”

Hver morgen venter Pittie engstelig for å se hennes adopterte baby. Mens Dr. Hamlin holder den, rengjør hun kjærlig den lille pusekatten.

Noen få dager etter hennes redning ble Pittie spayet og lykkelig gjenforenet med Kitty straks etterpå. Hva gjorde hun? Hun gikk rett tilbake for å holde barnet rent, selvfølgelig! 🙂

Jeg lurer på hvordan disse to «løsdyrene» endte opp sammen? Uansett hva deres triste historie er, er jeg veldig glad Marina og Mercy Animal Clinic var der for å hjelpe dem!

Mercy Animal Clinic oppdaterte alle på Pittie og Kitty, og nyheten var bittersøt. Kitty gikk bort, og det ble fastslått at hun hadde en medfødt nyre- og blæreformasjon. Dette kan være grunnen til at Pittie tok seg av den syke kattungen som ingen andre ville ha.

Dr. Hamlin sa at «mens Kitty’s tid på jorden har vært kort, var hennes dager en konstant strøm av kjærlighet og medfølelse. Mens hun var velsignet for å være blitt adoptert av Pittie, reddet av gode samaritere, tatt vare på av oss på Mercy, etterfulgt av tusenvis fra hele verden, var vi velsignet for å kunne ta vare på henne og elske henne på hennes korte tid her.”

Pittie har i mellomtiden funnet et kjærlig hjem! Hunden med lykkelig, morsom personlighet har nå søsken og en fantastisk familie som tar vare på henne!

Del denne hjertevarmende redningshistorien med venner og familie!

Loading...