Heltemodig hund styrtet inn i overtent hus. Grunnen? Denne historien må du lese.

Hunder og katter har et velkjent og eldgammelt rykte for å være bitre erkefiender. Men faktum er at de i blant kan vise seg å ha de sterkeste båndene til hverandre.

I rett omgivelse og med riktige omstendigheter, kan og vil hunder og katter trives i hverandres selskap. Ikke bare ved å bo sammen, men til og med ved å se hverandre som familiemedlemmer.

Alle som har hatt en hund og en katt under samme tak kan skrive under på dette. Selv har jeg hatt begge, og jeg skal med hånden på hjertet si at jeg i begynnelsen var urolig for at hunden skulle gå bananas mot katten.

Det viste deg dog å ikke være noe å bekymre seg for. Det tok ikke lang tid før de ble bestevenner, og senere ble det flertall i begge leire – både hunder og katter, og det har gått kjempefint!

Omfattende brann etter eksplosjon

Den spesielle historien du nå skal få høre, er enda et sterkt eksempel på at hunder og katter faktisk elsker hverandre akkurat like mye som andre familiemedlemmer.

Hendelsen utspilte seg for noen år siden, da en stor eksplosjon inntraff i et industribygg i den ukrainske byen Donetsk.

Brannen som følge av eksplosjonen spredte seg raskt, ødela omgivelsene og satte mange liv i fare.

Hunden styrtet inn i brennende hus

Folk som bodde i nærheten måtte flykte fra sine hjem da de forstod hva som hadde skjedd. Det var ingen tid til å ta med seg tingene sine eller pakke bagene – de hadde rett og slett ikke noe annet valg enn å løpe for livet.

En huseier lykkes dog å få med seg hunden ut på plenen, på veien ut av huset. Men utrolig nok snudde hunden og styrtet tilbake inn i flammene.

Eieren var forbløffet, forskrekket og fortvilet, men han kunne ikke løpe etter hunden. Brannen hadde blitt for altoppslukende.

Shutterstock

Selv kan jeg bare forestille meg forferdelsen han må ha følt over det han opplevde her! Men så kom den heltemodige hunden løpende ut igjen av bygget, med en kattunge som han holdt mellom tennene!

Hylles som en helt

Kattungen kjempet for pusten, men var i grei form, og viktigst av alt – fremdeles i live.

Takket være hundens utrolig heltemodige og inspirerende instinkt, ble et liv reddet. Kattungen fikk medisinsk omsorg, og klarte seg fra den forferdelige hendelsen.

Og hunden han hylles for evig og alltid som en helt.

Hvis det fremdeles finnes folk som tror at hunder og katter er bitre fiender, be de lese om denne hendelsen.

DEL artikkelen for å vise at hunder og katter faktisk kan være bestevenner – helt til siste slutt!

Loading...