Han tar et nervøst ektepar i å tigge i kulda. Når han løfter opp teppet deres oppdager han DETTE.

Politiet i New Mexico ble oppringt av bekymrede borgere om et par som tigget på en bussholdeplass. Det var iskaldt ute, og innpakket i en haug av tepper hadde de med seg sin lille jente.

Politimannen Luis Hernandez svarte på anropene og fikk høre den hjerteskjærende grunnen til at dette paret var desperat etter penger. Like før jul og med én ukes varsel, fikk de vite at deres to år gamle datter trengte å komme til Denver for livreddende hjertekirurgi. De hadde nok penger til at mor og datter kunne reise, men trengte penger til en bussbillett slik at faren også kunne gå.

De medisinske utgiftene hadde hopet seg opp, og paret slet med å få endene til å møtes. For faren var det uaktuelt å bo hjemme og ikke være sammen med familien sin på sykehuset. «Selv om det er bare en tøddel prosent sjanse for at jeg aldri ville se datteren min igjen, så er det den sjansen… Og jeg ville ikke gått glipp av det for alt i verden,» sa han til KRQE.

Betjent Hernandez ble rørt av deres historie og minnet om sitt eget barn som nylig hadde blitt diagnostisert med epilepsi. Det neste han gjorde ga den bekymrede faren hakeslepp.

Se videoen nedenfor for å se hva Hernandez gjorde for denne familien i nød, og vennligst del det med dine venner på Facebook hvis du synes godt om det han gjorde.