Hun vugger sin lille nyfødte. Følg med på hva hun finner under babyens teppe…

Da lille Everly var bare 1 dag gammel i november 2014, ble hun tildelt en veldig viktig jobb. Everlys pappa, Chad, jobbet nemlig i skjul for å gi moren til sitt barn, Lauren, sitt livs overraskelse.

Men først måtte hun innse at overraskelsen var skrevet på Everlys bedårende babydrakt. Lauren ante virkelig ikke hva hun hadde i vente bare 24 timer etter fødselen av babyjenta si.

Chad fikk hjelp av Laurens søskenbarn for å komme opp med den kreative ideen som du er i ferd med å se. Både Chad og Laurens familier var i sykehusværelset og med på overraskelsen. Ja, selv sykepleierne var involvert i opplegget!

Slik gikk det for seg: Laurens tante, som holdt Everly akkurat da, fortalte Lauren at hun hadde en skitten bleie, så hun ga babyen tilbake til den nybakte moren. «Lauren begynte å pakke opp teppet for å skifte på henne, og resten er historie,» fortalte Chad.

Se videoen nedenfor for å se beskjeden Chad hadde skrevet på Everlys drakt. Øyeblikket Lauren innser hva som foregår, blir hun fullstendig lamslått.

Del dette rørende øyeblikket med dine venner på Facebook.

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...