Hun vugger sin lille nyfødte. Følg med på hva hun finner under babyens teppe…

Da lille Everly var bare 1 dag gammel i november 2014, ble hun tildelt en veldig viktig jobb. Everlys pappa, Chad, jobbet nemlig i skjul for å gi moren til sitt barn, Lauren, sitt livs overraskelse.

Men først måtte hun innse at overraskelsen var skrevet på Everlys bedårende babydrakt. Lauren ante virkelig ikke hva hun hadde i vente bare 24 timer etter fødselen av babyjenta si.

Chad fikk hjelp av Laurens søskenbarn for å komme opp med den kreative ideen som du er i ferd med å se. Både Chad og Laurens familier var i sykehusværelset og med på overraskelsen. Ja, selv sykepleierne var involvert i opplegget!

Slik gikk det for seg: Laurens tante, som holdt Everly akkurat da, fortalte Lauren at hun hadde en skitten bleie, så hun ga babyen tilbake til den nybakte moren. «Lauren begynte å pakke opp teppet for å skifte på henne, og resten er historie,» fortalte Chad.

Se videoen nedenfor for å se beskjeden Chad hadde skrevet på Everlys drakt. Øyeblikket Lauren innser hva som foregår, blir hun fullstendig lamslått.

Del dette rørende øyeblikket med dine venner på Facebook.

Loading...