Mann overfaller joggende kvinne i skogen. Innser tabben idet hun snur seg rundt.

Mange er redde for å gå ute alene, spesielt på kveldstid, i frykt for å bli angrepet eller voldtatt – og noen ganger hadde man dessverre hatt grunn til det.

Marerittet ble virkelighet for en kvinne fra Seattle i USA. Da hun var ute på joggetur i skogen ble hun overfalt og forsøkt voldtatt – men angriperen var ikke forberedt på hvor sterk kvinnen han forgrep seg på var.

kelly1
Bilde fra Kellys Instagram.

Kelly Herron trente til et maraton hun skulle delta på. Hun stoppet opp ved et offentlig toalett, og da hun stod ved vasken ble hun overfalt bakfra. En mann hadde gjemt seg i en bås og ventet på sitt neste offer.

Mannen dyttet henne ned på bakken og begynte å slå henne, men i stedet for å bli grepet av panikk, samlet Kelly alle sine krefter og skrek: «Ikke i dag, din jævel!» – og hun slo tilbake.

– Jeg dyttet han i ansiktet, slo tilbake og forsøkte å komme meg ut av hans grep. Jeg ga ikke opp, skriver Kelly på Instagram.

Hun hadde nylig vært på selvforsvarskurs og klarte å holde hodet kaldt. Det tok ikke lang tid før hun fikk overtaket. Hun kom seg på beina og fikk dyttet mannen inn på en toalettbås og låste han inne helt til politiet kom og fikk arrestert han.

kelly2
Bilde fra Kellys Instagram.

– Jeg måtte sys i ansiktet, kroppen min er full av blåmerker, men min vilje til å kjempe holdt seg intakt, forteller Kelly.

Kelly delte sin historie på Instragram der hun oppfordrer andre kvinner til å aldri slutte å stå opp mot de onde kreftene her i verden.

Del videre for å spre Kellys budskap!