Kveldssjåfør ser 5-åring bære på noe svakt lysende – sier hun «var på vei for å kjøpe leker.»

Marc Breckenridge og hans forlovede var på vei hjem fra et kasino i delstaten Washington. Det var mørkt og sent på kvelden da han plutselig tråkket hardt på bremsene.

Der, stående midt i veien, var en labrador retriever.

Marc stoppet og snudde bilen, akkurat i tide til å se en 5 år gammel blond jente og venninnen hennes prøve å jage etter hunden. 5-åringen, Paislee, bar et lys.

Marc sprang fra bilen sin og tok jentene bort fra motorveien, og satte dem deretter ned mens bilene suste forbi og så vidt unngikk å kjøre på dem. Så nærme var jentene overhengende livsfare.

Kveldssjåføren stilte jentene en rekke spørsmål, som hva de gjorde ute helt alene, og hvor de skulle, men han var i ferd med å bli virkelig lamslått over svaret deres.

Paislee fortalte Marc at de skulle til butikken for å kjøpe leker – og lyset i den lille hånden hennes var et lite plastikkballtre «for å vise henne veien mens de skulle dra på eventyr.»

«Men hvor er foreldrene dine?» spurte han.

Den utrolige historien om hvordan Paislee og venninnen hennes snek seg ut av hjemmet begynte akkurat å utfolde seg. Og, å ja, foreldrene hennes kunne vente seg sine livs sjokk.