Denne spesielt utseende valpen ble avvist av alle, helt til én familie trådte frem for å elske henne

I en rekke hjertevarmende vendepunkt har en liten og ekstraordinær valp preget av ansiktsskader og betente øyelokk, blitt adoptert fra et dyrevern i California. Adopsjonen ble mulig takket være kampanjen «Clear the Shelters», kombinert med hundens utadvendte og sjarmerende personlighet.

Tidligere kjent som Lisa, går valpen nå under navnet Lucky, som perfekt fanger opp hennes heldige endring av omstendigheter.

Med sine særegne trekk som minner om en sjarmerende hyene, med en svart snute og sjarmerende flekker i ansiktet, fanget Lucky oppmerksomheten til ansatte på dyrevernet og potensielle adoptører.

Etter å ha ankommet et lokalt dyrevern, ble hun senere overført til Humane Society of Silicon Valley, hvor hun gjennomgikk en operasjon for å rette opp tilstanden hennes kjent som «kirsebærøyne», som resulterte i betente øyelokk.

Omstendighetene rundt opprinnelsen til Luckys skader forblir et mysterium. Imidlertid var hennes sterke ånd og livlige vesen tydelig da hennes nye familie kom for å ta henne med hjem fra dyrevernet.

Christine Doblar og hennes familie besøkte dyrevernet tidligere på dagen og forelsket seg umiddelbart i Luckys unike sjarm. Rørt av møtet, uttrykte Christine sin takknemlighet ved å gi valpen navnet Lucky og delte sin glede ved å si:

«Vi kalte henne Lucky, og hun er nå komfortabelt bosatt hos oss! Vi er utrolig takknemlige!»

Christine uttrykte ytterligere sin takknemlighet ved å anerkjenne den ubøyelige kjærligheten og omsorgen som utallige mennesker hadde gitt Lucky gjennom hennes reise. Hun beskrev Lucky som en tilfreds, selvsikker og lykkelig følgesvenn, og uttrykte stor takknemlighet for det nye tilskuddet til familien deres.

Jippi! Dette viser deg bare at det er det som er på innsiden som betyr mest! Bare se denne dyrebare videoen av henne, delt via Christines Facebook-side:

Denne rørende adopsjonshistorien tjener som en kraftig påminnelse om at kjærlighet ikke kjenner noen grenser, og at det finnes et perfekt hjem for ethvert individ, uavhengig av utseende.

DEL denne inspirerende historien om medfølelse og adopsjon med dine kjære, og spre budskapet om håp og inkludering.