Mamma roper at han skal komme. Men se HVEM som stikker hodet sitt gjennom kjøkkenvinduet…

Omstendigheter og deres vanskelige fortid førte dem sammen. Men kjærligheten holdt dem sammen. Da Phyllis Olson møtte en arabisk hingst som heter Shag-Ra hadde hun nesten gitt opp livet og kjærligheten.

Fra en ung alder hadde Phyllis flyktet fra et voldelig hjem. Hun ble gift, skilt, mistet sine barn, bodde på gata og misbrukte alkohol. Hun har også tilbrakt tid i fengsel. Men da hun kom ut, bestemte Phyllis seg for å få en hest. Det var noe hun alltid hadde ønsket å gjøre. Hun tok de $300 hun tjente i fengsel og fant Shag-Ra. Men han var et eneste stort kaos da hun først møtte ham.

«Jeg gikk inn i låven, og der fant jeg denne tynne, lille hesten med de største, tristeste brune øyne jeg noensinne hadde sett i mitt liv,» sa hun. Hun tok Shag-Ra tilbake til sin gård i Canada, og de to begynte å helbrede hverandre. Deres vennskap blomstret, og det gjorde også Shag-Ras unike og morsomme personlighet. Det var da Phyllis skjønte hun måtte dele sin veldig smarte hest med resten av verden. Vent til du ser resten av denne bemerkelsesverdige historien i videoen nedenfor!


PS. Engelske undertekster kan fås ved å klikke på «Teksting» nede til høyre i avspilleren.