Delfinen ser dykkeren ta av sin finne – SJEKK hva som skjer under hans neste dykk.

Evan Pender fridykker regelmessig utenfor Irlands vestkyst og møter jevnlig en vill delfin han har kalt «Dusty». Og det var på et av dykkene hans at Dusty gjorde noe utrolig!

Evan måtte justere en av finnene og tok den av mens Dusty analyserte den utrolige situasjonen som utspilte seg foran ham. Dagen etter, da Evan dykket igjen, brakte Dusty ham en snorklefinne som han hadde funnet i havet!

De to endte opp med å leke med finnen i vannet. For en bemerkelsesverdig opplevelse! Reaksjoner fra seere som har latt seg begeistre over delfinens forunderlige handlinger, har ikke latt vente på seg:

«Dette ga meg frysninger, på en god måte. Fantastisk! Du var i en så heldig posisjon at jeg bare kan forestille meg alle følelsene og sanseinntrykkene du opplevde, i samme domene som delfinens. Fantastisk. Takk for at du deler denne perlen av et opptak med oss,» skrev en seer.

Men Michael Paulissen var kanskje den som snakket for de fleste av oss, da han kommenterte: «Intelligensen delfinen uttrykte ved å huske hvor han så en svømmefinne og deretter ta seg tid til å ta den med seg for å kommunisere med et menneske, er forbløffende! Dette er virkelig en forvisning av intelligens på høyt nivå.»