Denne mannen injiserte sin nyfødte baby med HIV. Men det er ikke engang den mest sjokkerende delen.

Da Brryan Jackson var bare 11 måneder gammel, prøvde faren hans å drepe han ved å gjøre noe vanvittig ondskapsfullt: Han injiserte babyen med HIV-smittet blod. Faren hans, Brian Stewart, prøvde å unngå å betale barnebidrag.

Så han prøvde å drepe sin nyfødte sønn … og dømte ham til et vanskelig liv hvis han overlevde.

Siden Brryan ble injisert med viruset da han bare var 11 måneder gammel, utviklet han AIDS innen han var 5 år.
aids-baby


Faren som prøvde å drepe ham ville simpelthen slippe å betale barnebidrag. Han brydde seg ikke om livet til sin sønn.
aids-baby2
Da han sto for retten, sa rettens formann at Brryans far var «den verste krigsforbryteren» og la til: «Jeg tror at når Gud endelig ringer deg, kommer du til å brenne i helvete herfra til evigheten.»
aids-baby3

Alle barn med Brryans tilstand skulle ha dødd innen måneder etter å ha utviklet AIDS. Men han overlevde.
aids-baby5
Han mistet hørselen på grunn av all den medisinen han tok som barn. På et tidspunkt var det 23 piller, to IV-poser, og tre injeksjoner i døgnet.
aids-baby6
Nå er Bryyan 22 år gammel, og viruset er nesten umulig å oppdage. «Jeg gikk fra 23 piller til bare én pille om dagen, og nå er viruset umulig å oppdage, mine T-celletall har gått opp, og gir meg null prosent sjanse for overføring av viruset.»

aids-baby7

Kilde.

Legene ble sjokkert over at han levde til mer enn 6 år gammel… Og nå er de igjen sjokkert over å høre at Brryan så og si har beseiret viruset. Men det som er enda mer mirakuløst er at Brryan tilgir sin far.

22-åringen forklarer sin positive holdning med sin kristne tro:

«Jeg tror det er frelse for alle, og jeg ber for hans frelse.»


Bryyan er både fysisk og åndelig mirakuløs. Flere mennesker trenger å høre om hans fantastiske overlevelse – og tilgivelse.