Hund gjenforenes med familien etter å ha forsvunnet for 8 år siden – og jeg må tørke tårer.

Et utrolig gjensyn mellom en hund og eieren hans har fremkalt tårer hos internettsurfere over hele verden.

Det hele startet for mer enn 8 år siden da en Pit Bull ved navn Harley rømte bort fra sine eiere og aldri kom hjem. Til tross for at han var mikrochippet, ble Harley aldri funnet, og det så ut som familien aldri ville se ham igjen. Inntil nylig, da Harley mirakuløst ble funnet og returnert til eieren sin. Historien om gjenforeningen deres er for søt for ord.

I følge CBS News forsvant Harley i 2014. «Jeg viste dem ut for å gå på do, jeg snudde ryggen til et sekund og de dro ut i skogen. Og vi lette og fant aldri Harley,» fortalte eieren hans, Betsy Dehaan til nyhetsstasjonen. Dehaan og familien hennes satte opp plakater og «sluttet aldri å lete etter ham,» forklarte hun, men den som hadde tatt inn Harley kan ikke ha sjekket mikrobrikken hans og sporet ble kaldt.

Spol frem til juli 2022 da Harley ble funnet gående nedover Barto Boulevard i San Carlos Park, Florida av Angie Bray. «Jeg skjønte ikke hvor ille det var før jeg faktisk fikk hunden,» sa hun til nyhetsbyrået. «Hunden var så søt, super veloppdragen. Virket så glad som mulig. Bortsett fra å være veldig tynn. Han hadde noen virkelig overgrodde negler.»


Heldigvis var Bray frivillig ved et dyreredningssenter i Lee County, rapporterer UPI, og hun tok ham med til veterinæren. Det var der mikrobrikken hans identifiserte ham som Dehaans hund. Familien hadde flyttet fra Florida til Missouri i årene siden Harley forsvant. Så forestill deg overraskelsen deres da de fikk en tekstmelding om at hunden deres var i live og hadde det bra.

«Vi fikk meldingen på lørdag,» sa hun til CBS News. «Og jeg tenker, er dette en svindel? Fordi vi snakket om ham den morgenen. Du vet, om hvilken fantastisk hund han var, om han fortsatt var der ute et sted, og i så fall hvor han kunne være… Og så fikk jeg den tekstmeldingen. Og du vet, man tror jo at Google fanger opp og tilpasser annonsene for deg? Haha, jeg bare: Dette er lureri. Dette er ikke ekte,» la hun til.

Hun kjørte deretter 170 mil fra sitt nye hjem i Missouri til Lee County. Gjenforeningen deres gikk radig, og nå er Harley endelig hjemme med familien sin og lykkeligere enn noen gang.

«Han er fortsatt den store kosegutten som han alltid pleide å være,» forklarte Deehan.

Se innslag om historien her:

Loading...