Seniorhund forlatt etter årevis med forsømmelse – finner et nytt hjem i fostermors armer.

Casper dukket først opp hjemme hos en frivillig dyrefrelser 13. mai 2017.

“Bundet med et helt nytt bånd som matchet hans splitter nye krage, ble han bare forlatt der, med en forhastet lapp som ga oss all den unødvendige informasjonen, uten å egentlig si noe i det hele tatt,” skriver Valia Orfanidou fra The Orphan Pet.

“Vi har aldri noen gang kalt ham Snoopy, ikke én gang. Fostermoren hans navnga ham, så for oss er han Casper. Han er uansett døv, så han forventer ikke at noen skal kalle ham med sitt gamle navn.”

De kalte ham Casper etter det «vennlige spøkelset», ettersom ingen av dem kunne tro at han forble usynlig fra alles syn i så mange år. De lærte snart at den eldre hunden hadde en rekke helseproblemer skjult under all sin matte pels. Casper har Cushings sykdom, som blant annet forårsaker en konstant tørst og sult.

Men til tross for at han ikke kan se godt eller høre, svarer den lille hunden på én ting – klemmer. Når pelsen hans ble renset («Han så så søt ut. Han så så lettet ut») og fikk sårt tiltrengt medisinering, begynte Casper å slappe av i fostermors armer.

Og som Valia sier i videoen, pleide Casper å være et «bortskjemt, kosete kjæledyr», så er det rart han «hører hjemme i en klem»? Han lærer også å gå i bånd – og elsker det. Selv om de ikke vet hvor mye tid han har igjen, vil denne søte hunden få så mange klemmer han vil.