Trist pitbull «gråter» etter å ha blitt brukt til avl, for så å bli dumpet.

Det var pitbullens tårer som fanget Sarah Sleimes oppmerksomhet. Hun besøker ofte Charlotte Mecklenburg Animal Care & Control (CMACC), som er et hundeherberge i North Carolina. Pitbullen, med navn Cinnamon, hadde et så trist uttrykk og sliten holdning at Sarah lå spesielt merke til den.

Den frivillige arbeideren snakket med lyet og lærte at Cinnamon mest sannsynlig var brukt som avlshund, men med 7 år på baken og overvektig, anså kanskje «eierne» hennes som ubrukelig.

«Noen dumpet denne stakkars mammaen på lerberget, minus hennes babyer,» skrev Sarah på Facebook. «Hver gang jeg stoppet for å snakke med henne og sa at jeg var lei meg på hennes vegne, fylte øynene hennes seg med tårer (sjekk ut reaksjon på -: 13). Hjerteknusende!!»

Hun postet videoen av Cinnamon og den gikk raskt viralt, og hun ble snart oversvømt med tilbud om å adoptere henne. Men Cinnamon kom til å finne en familie nær hjemmet da en god venn av Sarah sa at hun ønsket at familien skulle møte Cinnamon.

«Jeg har et spesielt sted i mitt hjerte for pitbuller,» fortalte Meghan Shelton The Dodo. «Jeg tror de er en veldig misforstått hunderase. Og da jeg så henne i den videoen, bokstavelig talt gråtende i et bur, gråt jeg. Mine barn gråt. Jeg viste mannen min, og han sa at vi kunne se på henne i morgen.»

I det øyeblikket Shelton og hennes familie møtte Cinnamon, ville ikke halen stoppe å logre og ansiktet hennes bare lyste opp med lykke.

Sarah fanget øyeblikket på video. Faktisk kan man se Cinnamon lete rundt i rommet med et smil i ansiktet. Det er akkurat som at hun vet hun har vunnet jackpoten og ikke vet hvem hun skal kysse først.

Familien Shelton visste at Cinnamon, som de omdøpt Rosie, var ment å komme hjem med dem. Familien har allerede en pitbull – en 3 år gammel mann som heter Blu. De fortalte Dodo at de ikke var sikre på hvordan Rosie og Blu ville komme overens og planla å introdusere dem til hverandre sakte.

Men de to hundene var for utålmodige og hylte for å møte hverandre. Så snart de gjorde det, oppførte de seg som om de hadde kjent hverandre i årevis. Shelton sier Rosie har jobbet seg inn i deres hjerter, og de kan ikke forestille seg livet uten henne.

Når det gjelder Sarah? Hun er bare glad for at hun kunne bidra til å gi Cinnamon en lykkelig slutt. Del gjerne gladsaken med dine venner.

Loading...