6-åring blir drept av en beruset fører. Så besøker far graven og avslører hvem føreren var 😨

Rick Ellis mistet jenta si, Lindsey, da hun var bare 6 år. Lindsey var involvert i en fatal bilulykke som involverte en beruset sjåfør som var litt for glad i å sitte lenge oppe, drikke whiskey og ha det gøy.

I 2014 sto en hjerteknust pappa ved sin datters grav i tårer. Der gjorde han et emosjonelt opptak, med en bønn til de som kjører i påvirket tilstand, hvor han ber de om å tenke seg om. «Jeg skal vise deg noe som kan bli sluttresultatet av at du fester fredag kveld, lørdag kveld eller når som helst. Hvis du vil bli full og dum? Da er det dette som skjer.»

Ellis snur så kameraet til gravsteinen. På den kan to navn leses: Christy M. Johnson og Lindsey Kay Ellis. Det er da den sjokkerende sannheten avsløres. Den fulle føreren av bilen som drepte Lindsey var eks-partneren til Rick; Christy, som var Lindseys egen mor. De døde begge i ulykken.

Historien viser hvor viktig det er for de som sliter med avhengighet å oppsøke hjelp. «Sliter du med avhengighet, sliter du med alkohol, håper jeg dette kan hjelpe,» sier Rick til kameraet. «Ikke la dine kjære måtte se ned på deg i en grav fordi du ikke kunne håndtere livet. Få orden på livet og gjør noe ut av det. Gjør mamma og pappa stolt.»

Vennligst DEL denne viktige meldingen med dine venner på Facebook.