Mor fremskynder fødselen med to uker slik at hennes døende mann kan møte datteren sin.

Når en baby blir født, får foreldre vanligvis sjansen til å holde sitt nye barn for første gang. Og for de fleste vil de kunne få holde barnet sitt tusenvis av ganger etter hvert som årene går.

Men for én nyfødt jente, fikk faren holdt henne nøyaktig én gang – og aldri mer.

datter1

Mark Aulger holdt datteren sin, Savannah, i totalt førtifem minutter den dagen hun ble født. Den påfølgende dagen falt Mark i koma, og noen dager senere gikk han bort.

Nedenfor er historien om dagene rundt Savannahs fødsel og Marks død.


datter2

11. desember: Mark får vite at han er kreftfri etter åtte måneder med cellegift.

3. januar: Ni dager før fødselen av sitt femte barn ble Mark innlagt på sykehuset og diagnostisert med lungefibrose, en lungesykdom forårsaket av skadet vev. I Marks tilfelle var denne sykdommen en effekt av cellegift.

datter5

Når det gjelder lungefibrose, har de fleste diagnostiserte en forventet levetid på tre til fem år ved hjelp av spesifikke behandlinger.


16. januar: Håp om behandling med steroider og oksygen mislyktes, og ting begynner å bli noe verre.

To uker før Savannah termin, ble det klart at behandlingen ikke virket, og Mark ville ikke ha mye lenger tid å leve. Familien ble fortalt at han bare hadde en uke.

datter8

Med hjelp fra legene bestemte Savannahs mor Diane å igangsette fødselen tidlig for å tillate Mark å møte datteren.

18. januar: Mark hvilte i sengen sin på fødestuen mens Diana fødte. Marks oksygenivåer var høye nok til at han holdt henne i førtifem minutter. Og selvfølgelig var de førtifem minuttene emosjonelle for ham og Diane, som sier at hun gråt hele tiden, forståelig nok.


19. januar: Mark forsøkte å holde Savannah igjen, men klarte ikke å gjøre det. Og dessverre gled mark i koma.

mor fremskynder datter

Diane sier at hun plasserte babyen på mannen sin mens han var i koma og at hånden hans bevegde seg mot henne. Hun sier også at hvis Savannah gråt, ville Mark riste på hodet og stønne i ro.

Enten du tror dette er mulig eller ikke, er det hjerteskjærende å tenke på hvor ille Mark måtte ha ønsket å trøste og holde datteren sin.

23. januar: Mark dør omgitt av familien.


datter9

I dagene etter Marks død ble familien overveldet av støtte fra andre. De mottok penger til babyutstyr og kjærligheten var rikelig. Diane var til og med i stand til å kjøpe en minivan takket være andres vennlighet, slik at familien kunne komme videre.

Denne historien er full av tristhet da far og datter bare deler et kort øyeblikk sammen i begynnelsen av livet hennes og slutten av hans.

Men det er viktig å huske lykken som denne muligheten ga Mark i øyeblikket, og Savannah – resten av livet. Hun kan vokse opp og vite at hun rakk å bli holdt av faren, og har til og med et bilde der det spesielle øyeblikket lever for alltid.

I videoen nedenfor kan du få høre om Auglers historie selv.


Vennligst DEL dette med venner og familie.