Mann med tom barnevogn snikfotograferes av jogger – bildet avdekker sannheten.

Ser man en barnevogn i en park, tenker man gjerne på en stolt mamma eller pappa som går tur med sin lille gullklump ute i den friske lufta. En dagligdags hendelse, ingenting unormalt ved det.

Men dette bildet, fra Houstons Discovery Green Park, har fått stor spredning på Facebook av en helt spesiell grunn.

En forbipasserende jogger kunne se at en mann stod ved en barnevogn – men det var ingen baby i vogna.

Dette syntes nok joggeren, som heter Doug Delony og jobber som produsent på KHOU.com var litt merkelig, og han bestemte seg derfor å undersøke saken nærmere.

Det tok ikke lang tid før han forstod hva mannen holdt på med – og derfor bestemte han seg fort for å ta et foto med mobiltelefonen sin, der ute i parken.
parken

Nå har bildet, som vises i sin helhet lenger nede i artikkelen, fått hundretusener av mennesker til å trykke på «Del på Facebook»-knappen av en helt selvfølgelig grunn.

Dette skriver Doug på Facebook sammen med bildet:

«De fleste ettermiddager løper jeg gjennom Discovery Green, og de fleste ettermiddager ser jeg denne mannen med en barnevogn, men ingen baby. Han tar med denne vakre…og det som ser ut til å være…en funksjonshemmet hund til parken. Han lar hunden sitte i gresset og ta inn lukten og lyden. Her gir han hunden vann ut av en liten kopp som han tar med seg. En søt hund og en hyggelig mann. Gud velsigne dem.»

Hunden Sheltie lider av leddgikt og kan dessverre ikke gå. Nettopp derfor tar eieren, Troy, med seg hunden til parken. På den måten kan Sheltie få komme seg ut i solskinnet og puste inn den friske luften, akkurat som alle andre hunder.

Familien har hatt Sheltie siden hun bare var noen uker gammel. Da bildet ble tatt var han 16 år, noe som er en nokså høy alder for en hund.

– Han er en del av vår familie. Han er min beste venn. Han har lært meg ting om livet som jeg aldri kommer til å glemme, fortalte Troy i et intervju med KHOU.

At denne hunden har hatt det veldig bra hos sin matfar, er det ingen tvil om! For en fantastisk familie dette må ha vært, som tok med seg sin funksjonshemmede hund i barnevogn til parken! Del gjerne videre for å spre litt solskinnshistorier på Facebook!

troy sheltie