Mamma tar et bilde av en sovende pitbull, men så ser hun litt nærmere på magen hans…

Tre blinde pusekatter ble nylig reddet av Faithful Friends Animal Society i Wilmington, Delaware. Denne pelsballtrioen måtte alle få fjernet øyeeplene sine, og de hadde problemer med å tilpasse seg sine nye liv. Da de tre kattene ved navn Bruce, Willis og Helen kommer til sitt nye hjem, hos Sherry og hennes 12 år gamle datter, er det bare én hake… De eier også to massive redningshunder; pitbullene Alfie og Frankie.

De to hundene er heldigvis gode som dagen er lang og med hjerter like store som hodene deres. De dannet et umiddelbart bånd med de tre kattene.

Sherry fortalte Alfie og Frankie at de måtte være snille jenter, siden kattene trengte all den omsorg og kjærlighet de kunne få. Vel, det gikk som det skulle da hundene raskt tok på seg rollen som surrogatmødre for de blinde pusene. Kattene? De har mot alle odds akseptert sin nye familie. Alfie og Frankies nye tilværelse går i kyssing og kosing, som om pusene var deres egne valper. Faktisk har de blitt så tett knyttet og komfortable med hverandre at kattene titt og ofte tar seg en lur på ryggen til ”mødrene” sine.

Aaaaw! Har du sett noe så koselig?

Denne familien, litt utenfor normalen, er nok et bevis på to viktige ting: Det finnes ikke dårlige hunder, kun dårlige eiere – samt at kjærligheten overvinner alt! Kan du si deg enig i dette? DEL den rørende historien, da vel!