Sønnen besøker daglig sin eldre far i karantene – så de kan snakke i telefonen og se hverandre.

Overalt på jorden sitter flere tusenvis av personer i karantene på grunn av koronaviruset. Den norske regjeringen har anbefalt å ikke besøke eldre, men i stedet forsøke å isolere dem så mye som mulig, siden de er en av de i risikogruppene.

Men å sitte i karantene byr også på en rekke problemer. Pårørende kan ikke lenger besøke sine eldre slektninger, men det finnes de som på best mulig måte prøver å løse dette problemet likevel.

coronavirus

Sandy Hamiliton, fra Minnesota i USA, jobber på et eldrehjem der de eldre i skrivende stund har blitt satt i karantene for å beskyttes mot koronaviruset. På eldrehjemmet har en eldre mann fått en spesielt fin stund hver dag.

På Sandys Facebook deler hun nå øyeblikket der den eldre mannens sønn hver dag kommer for å besøke sin syke pappa.

På bildet ser vi at de prater i telefonen, den eldre mannen innendørs og sønnen sittende tett mot vinduet utenfor, slik at de kan se hverandre.

Etter godkjennelse fra den eldre mannen og hans sønn, delte hun det kjærlighetsfulle øyeblikket med andre.

«Den eldre mannen på hjemmet er i karantene, så sønnen hans kommer hver dag for å besøke pappaen sin slik at de kan snakke i telefonen – søteste noensinne», skriver hun på Facebook.

Innlegget har i skrivende stund blitt likt 153 000 ganger og har blitt delt 900 000 ganger.

Og når man ser på bildet er det virkelig ikke vanskelig å forstå hvorfor!

Så nydelig øyeblikk. Vi får virkelig sørge for å gjøre det vi kan i denne tøffe situasjonen og ikke minst ta hånd om våre eldre!