En elsket politioffiser ble drept – men legg merke til de hvite blomstene på kisten hans.

Politimannen Ryan Davis og hans partner etterforsket et innbrudd i en butikk i Canton, Ohio. I det øyeblikket Davis hørte skudd, var det allerede for sent. Hans partner ble truffet tre ganger og skurkene etterlot ham kritisk såret.

Men Davis’ skadde partner var hans vakre to år gamle schæfer ved navn Jethro. Davis-familien fikk Jethro da han bare var en liten valp. Hunden dannet, med det samme, et utrolig sterkt bånd med offiserens unge datter og var enkelt og komfortabelt i stand til å veksle mellom hjem og arbeid.

”Han var en kriger.” forteller en helt knust Davis til Fox8. ”Han kjempet svært hardt… det gikk en stund på sykehuset før veterinæren fortalte meg at det ikke var noe mer han kunne gjøre for å redde Jethro. Jeg måtte bare la ham få gå i fred.”

14. januar i 2016 samlet Canton-beboerne seg for å hedre Jethro og holdt en begravelsesseremoni på det som ville vært hans tredje bursdag. Over 100 politihunder gikk i prosesjon til ære for sin firbente kamerat.

En politibetjent fra Canton, Ryan Davis og hans K9-partner, Jethro, etterforsket et innbrudd da skuddene ble avfyrt. Jethro ble kritisk såret. Han døde på dyresykehuset med betjent Davis ved sin side.

jethro1

Betjent Davis sier at Jethro reddet livet hans, og han ville ”byttet plass med han øyeblikkelig.”

jethro2

Jethro var ikke bare en politihund-helt, men også høyt elsket av Davis-familien, som åpnet sitt hjem for ham, da han bare var 8 uker gammel. Han forble lojal og beskyttende helt til siste slutt.

jethro3

Begravelsen, som inkluderte en prosesjon av 100 andre K9-politihunder, sparte så absolutt ikke på kostnadene. Det var til og med en lysende hvit blomsteroppsats formet som en hundepote som regjerte stolt på Jethro sin kiste.

jethro4

Ja, Jethro er kanskje borte, men han er absolutt ikke glemt. Vennligst del denne rørende historien med vennene dine.

Loading...