Kattunge ble reddet fra container. Så viste denne katten seg faktisk å være en sjelden skatt.

En kvinne ble overrasket en dag i høsten 2016 da hun hørte mjauing fra en søppelcontainer.

Da hun sjekket, fant hun en bitteliten, morløs, ukegammel kattunge. Den hadde et brukket fremre ben, og det var gått koldbrann i den ene bakpoten.

Hun tok den med seg hjem og begynte å gi den flaske. Den var så ung at øynene ennå ikke hadde åpnet seg før den mistet bakpoten. Men den lille kjemperen var en fighter, og etter hvert som dens fremre ben grodde, begynte den snart å vokse til som ugress.

Hun kalte den Martyr

Ingen vet hvordan Martyr havnet i søppelcontaineren eller hva som skjedde med moren eller resten av kullet, men Martyr var heldig den dagen.

Kvinnen hadde mye erfaring med å fostre kattunger, men Martyr var så søt og kjærlig at hun endte opp med å adoptere kattungen i stedet.

Martyr var en calico-katt


Det skulle vise seg at den lille katten hadde enda noen flere overraskelser på lager for sin redningskvinne.

calico pedia

Skjermbilde Wikipedia.

De fleste calico-katter er hunner, men etter hvert som kattungen ble eldre ble det klart at Martyr var en liten gutt!

Calico-gutter er sjeldne

Bare 1 av 3000 calico-katter viser seg å være hanner, og de er alltid sterile. Likevel vokste Martyr opp frisk og fin, og er nå en lykkelig liten hardhaus av en ettåring.

«Martyrhistorien» gikk viralt da redningskvinnens niese la ut om ham på Imgur da han var 3 måneder gammel. Han ble en umiddelbar viral-hit, og alle var lettet over å finne ut at han hadde slått så uhørt ugreie odds for å vokse opp frisk og rask.Måtte han leve et langt liv og blomstre videre – som den «one in a million»-pelsballen han virkelig er!

Del nå dette med vennene dine – en ekte solskinnshistorie. 🌞

Det setter vi alle pris på.