Politiet identifiserer savnet husky ved å se om han synger med på favorittsangen sin

En savnet hund ble identifisert av politiet og gjenforent med eieren takket være hans talent for å synge med på populære temasanger fra TV.

Israelske politibetjenter var ute og patruljerte da de oppdaget huskyen. Han så forvirret ut der han satt sammen med en gruppe tenåringer. Til tross for hundens utseende, så han ut til å samsvare med beskrivelsen av den savnede hunden. Hunden ble funnet av tenåringene han satt ved som sa at han så underernært ut da de fant ham på et jorde.

Politiet ringte hundeeieren med en gang og foreslo at han skulle kjøre over for å bekrefte at hunden var hans. Han foreslo at de raskt ville være i stand til å finne ut om hunden var hans fordi huskyen hans ville synge med på den israelske sitcomen Shemesh sin temamelodi eller til introduksjonen til barneprogrammet Arthur.

Videoen nedenfor fanger det hjertevarmende øyeblikket da politiet spiller låtene og huskyen bryter ut i en rekke hyl.

Betjentene ga den fantastiske nyheten videre til eieren og fanget senere deres følelsesmessige gjenforening på kamera.

Det er ikke kjent hvor lenge hunden var savnet, men det er tydelig fra tilstanden hans at det må ha gått en stund. Men nå som han er i armene til papsen, vil han uten tvil være raskt på bedringens vei.