Pappa dukker opp på skolen etter at datteren oppfører seg dårlig. Så ser lærerne hva han har på seg.

Scott Mackintosh er en pappa fra Utah i USA som begynte å bli litt lei av tenåringsdatteren, Myley, sin oppførsel.

Hver tirsdag gjør familien en aktivitet sammen, og denne tirsdagen skulle de spille minigolf og spise middag sammen. Pappa ba Miley om å skifte antrekk fordi han syntes shortsen hennes var litt i overkant avslørende for den gjeldende aktiviteten. Han spurte bare om hun kunne skifte for denne anledningen, ikke hele tiden, så det var vel ikke så mye å be om? Men Miley nektet. Scott beholdt masken og bestemte seg for å være litt kreativ i hvordan han skulle lære datteren en lekse. Under middagen snek Scott seg unna og klippet opp jeansen sin til en veldig avslørende shorts!

Selv kona kunne ikke tro det hun så. Miley ble flau og sjokkert. Pappa ville bare vise henne at kanskje shortsen hennes ikke var så søt som hun trodde og at Miley kanskje ikke burde investere så mye i utseende når hun har så mye mer å by på på innsiden. Men det stoppet ikke der! Pappa dukket til og med opp på skolen med sine nyskapte, «sexy» shorts! Til slutt tok Miley hintet, høyt og tydelig… «Kan vel si det sånn at jeg lærte en lekse om hvor glad han er i meg,» sa Miley.

Det er typisk fedre og døtre å krangle om disse tingene, men så lenge de har hjertet på rett plass, er vel det det viktigste?

DEL gjerne om du synes papsen ble veldig kreativ med sin lærepenge!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...