«Verdens mest ineffektive katt» fanger mus og tar den med hjem – for å invitere den på middag

misty og mus

Misty er tilsynelatende helt udugelig til å jakte mus.

Kattens eiere, et eldre ektepar fra England, mistenker at husdyret deres er veganer og pasifist etter å ha inngått et vennskap med byttet sitt, i stedet for å fange dyret for å spise det.

Misty er en ganske dårlig jeger. Eierne hennes tok dette hysteriske bildet mens hun delte maten sin med en mus i hjemmet sitt i Thornbury i England. Hun kalte den spesielle duoen «det virkelige Tom og Jerry».

– Jeg pleide å legge ut litt mat til henne, og nå kommer hun bare inn og spiser maten og tar med seg sine «venner», sier eieren Gilly Rundrum (65), som bor på en gård med sin mann.

– Kanskje er hun veganer, siden hun ikke var sulten nok til å spise musen, så kanskje hun trodde det var en liten person å leke med, fortalte Gilly til Metro

misty og musen

Eieren hennes tror muligens katten er «in i tiden» ved å være veganer.

Misty, som ble adoptert etter at ekteparets gamle katt Molly døde, ser ikke hjemmet sitt som en musfelle, men heller som en «restaurant» for gnagere.

Gilly tror rett og slett at Misty ikke har det som kreves for å drepe mus.  Men det betyr ikke at en ny «musfelle» må finnes. Naboene har nemlig fire bondekatter som alle er «veldig kapable».