En brannmann plukker opp en hjemløs langs motorvei – legg merke til hva han har i sin høyre hånd.

Dette er akkurat en sånn type historie som vil gjenopprette din tro på menneskeheten.

Medlemmer av City Of Riverside brannvesen i California var på vei tilbake fra trening da de oppdaget en hjemløs mann son snublet nedover motorveien. Ved andre øyenkast innså de at mannen ikke bare haltet, men han hadde heller ikke sko på beina.

Brannmannen David Gilstrap og Kaptein Roc Gabler kjørte umiddelbart ut i siden, men tok med seg noe ut av brannbilen. Gilstrap fulgte etter den hjemløse et lite stykke nedover veien, men med en utrolig gave i hendene. Riverside brannvesen gjorde en helt uselvisk handling av godhet denne dagen.

Historien har spredt seg viralt og hundrevis av mennesker hyller disse utrolige mennene for hva de gjorde… Les videre nedover så får du også se!

En brannmann lokalisert i California oppdaget en barfot hjemløs mann som haltet nedover en travel vei.

barfot1

Mannskapet kjørte umiddelbart ut i siden. Brannmann David Gilstrap tok igjen mannen og ga ham et par med sko, som han tok med fra brannbilen.

barfot2

Gilstrap hjalp ham til og med å ta skoene på føttene hans og gav en flaske vann til den trengende. Bildet av den godhjertede gjerningen har blitt delt på Facebook og er deretter sett av mennesker verden over.

barfot3

Disse heroiske brannmennene fortjener all ros de kan få, så vær så snill og DEL denne saken med dine venner!