Sammensveisede hunder separeres i kennelen – ender opp tilbake igjen i rørende historie.

To sterkt knyttede gatehundvenner ble separert på et krisesenter og noen måneder senere… skjer det utroligste!

Abby Riley ble funnet som en herreløs hund og brakt inn med en annen hund til Adams County Pet Rescue. De ble plassert i separate kenneler, og ingen visste at de kjente hverandre så godt, før Abby snek seg ut av kennelen sin og ble funnet liggende ved siden av kameraten hennes.

abby1

YouTube

Men hennes beste venn ble adoptert med en gang fordi han var en sosial hund. Abby, derimot, måtte gjennom mer opplæring før hun kunne adopteres.

Men for seks måneder siden fant Abby et fantastisk adoptivhjem like etter vellykket rehabilitering. Ikke lenge etter tenkte Abbys nye familie at det ville være kjempebra om Abby fikk seg en venn.

De kontaktet Alycia og Rebecca fra Animal House TV og spurte om de kunne hjelpe til med å lete etter en hund. Alycia og Rebecca ringte rundt og snakket med krisesentersjefen ved Adams County Pet Rescue, som fortalte dem at hunden som Abby var knyttet til hadde blitt returnert til krisesenteret.

Det var hundeskjebnen! Disse to var ment å være sammen! Alycia og Rebecca ble så begeistret over nyheten og hentet den schæferkompisen til Abby for å gjøre ham klar for gjensyn! De pleiet ham og kjørte ham deretter for å møte henne.

abby2

YouTube

De to var adskilt av et gjerde og i bånd fordi ingen var sikre på hvordan de ville reagere på å se hverandre igjen. Vent til 05:37 i videoen, så får du se hva som skjer når Abby og kjæresten hennes ser hverandre etter å ha vært separert så lenge! Snakk om en kjærlighetshistorie!

abby3

YouTube

Alycia og Rebecca ville elske at potensielle adopterere åpner hjertene og hjemmene sine for sammensveisede par. De sier at det ikke er vanlig, men håper folk vil vurdere det etter å ha sett denne kjærlighetshistorien. Hunder danner ikke bare varige forhold til mennesker, de har også varige forhold til hverandre.

DEL denne rørende historien med venner og familie!