Da han ikke klarte å finne noen å gå med på ballet, tok han med seg…

Ball er et av høydepunktene i skoleårene for mange, men det medfører også mye stress. Det er store avgjørelser å ta: Hva du skal ha på deg og hvem du skal ta med.

«Hvem skal jeg ta med?» er ofte det største spørsmålet. Det må være noen du liker, noen du føler deg komfortabel med, noen du vil like å tilbringe hele natten med. Som om ikke det var nok; de bør òg føle det på samme måte om deg.

Å finne en passende date kan fort bli en enorm hodepine. Men noen ganger når du har et problem, trenger du bare å tenke utenfor boksen, slik Sam gjorde.

Tenåringen Sam Steingard slet med å finne en dato for skoleball, men så bestemte han seg for å løse problemet sitt på den søteste måten som tenkes kan.

ballkatt1

I følge The Animal Rescue Site bestemte han seg for å ta med katten sin Ruby i stedet for en tradisjonell skoleballdate, siden han ikke hadde planer om å bli på skoleballet veldig lenge.
ballkatt2

Familien Steingard fant Ruby bak en Ruby Tuesday-restaurant da hun bare var en liten kattunge, og hun har vært en del av familien siden. Nå har Ruby vært en del av Sams liv i over 10 år, og hun var mer enn glad for å være hans balldate.
ballkatt3

Steingards mor, Joanne, sørget for at Ruby var kledd for den store dagen. Hun kjøpte en vakker kjole til henne og utstyrte henne med en glitrende krage for å gjøre antrekket komplett.
ballkatt4

Ruby, som var vakker til å begynne med, ble en ekte balldronning. Når de begge var kledd til tennene, tok Joanne noen tradisjonelle skoleballbilder av det bedårende paret. Sams søster la deretter ut det ene bildet, og det gikk raskt viralt.
ballkatt5

Nå har millioner av mennesker sett på bildet, og det er lagt ut på nytt over hele nettet. Alle elsker det keitete paret, og folk fra hele verden dåner over bedårende Ruby.
ballkatt6

Hennes nyfunne berømmelse har ført til en Instagram-side, der fans av Ruby kan se mer av henne og Steingard-familien.
ballkatt7