Han etterlater den lille babyen alene på stranden. Men følg med på venstre side av skjermen…

I mai 2016 befant en liten otervalp seg helt alene, brått separert fra familien. Idet han så etter sine foreldre og søsken, datt den lille fyren ned i en kanal og stirret den sikre død i hvitøyet…

Heldigvis ble han reddet av en pensjonist ved navn Patrick, men dessverre var det for sent. Familien hans var borte. Den lille krabaten som fikk navnet ZooToby, ble plassert hos Wildlife Reserves Singapore og pleiet av et vidunderlig team av veterinærer, til han var klar for å bli reintrodusert til sitt habitat. Teamet kunne bare håpe at ZooToby ville bli akseptert inn i familien sin.

Videoen nedenfor følger ZooTobys reise tilbake til sine foreldre og søsken. Det krevde et mannskap på 20 mennesker for å spore opp ZooTobys familie, for så å vente til det perfekte øyeblikket for å frigi ZooToby. Men ville de være i stand til å reintrodusere dem suksessfullt? Se videoen nedenfor for å finne ut, og tro oss… Du vil ikke bli skuffet.

En stor takk til alle menn og kvinner som dedikerer seg selv til å forsikre at dyreriket er sunt og lykkelig. Nyt denne videoen og DEL den gjerne med dine venner på Facebook.

Loading...