Moren kastet ut sønnen fordi han er homofil – nå får bestefarens svar verden til å reagere!

Da sønnen fortalte moren at han var homofil, valgte hun å kaste ham ut. Bestefaren reagerte imidlertid og han svarte datteren med et nådeløst brev!

Heldigvis blir det mer og mer akseptert å være annerledes, og flere begynner å feire forskjellene sine og ser på dem som sine personlige særtrekk. Til tross for dette er det noen få som egentlig ikke har ønsket å følge med på utviklingen, og som trives aller best med holdninger som best hører hjemme i forrige årtusen.

The Huffington Post forteller historien om Chad, som skal fortelle foreldrene sine for første gang at han er homofil. Det har tatt han lang tid å bygge seg opp mot til å fortelle moren dette, og som mange unge mennesker som kommer ut av skapet, var han redd for hvordan hun ville reagere. Dessverre var frykten hans berettiget.

Moren kastet ham ut på gaten, og sa at han var ekkel og at det ikke var naturlig. Men da bestefaren hørte hva som hadde skjedd med Chad, ble det andre boller.

I tillegg til å ta vare på gutten, sendte han et sylskarpt brev til Chads mor, hans egen datter. Det han skriver hylles nå over hele verden.

Les oversettelsen av brevet nedenfor!

homobrev

Imgur

Kjære Christine:

Jeg er skuffet over deg. Du har rett i at det er en «skam i familien», men det er ikke den du tror. Å kaste Chad ut av hjemmet sitt fordi han er homofil, er den virkelige «vederstyggeligheten» i alt dette. En forelder som gir avkall på sitt eget barn er hva som går «imot naturen».

Det eneste intelligente jeg hørte deg si om alt dette er at «du oppdro ikke sønnen din til å være homofil». Åpenbart ikke.

Han «valgte» ikke dette, han ble bare født slik, akkurat som han ble født venstrehendt. Du har imidlertid tatt et valg. Du valgte å såre ham, å være trangsynt og baklengs. Så, mens vi er i gang med praksisen av å bortvise våre barn, benytter jeg anledningen til å si «adjø» til deg òg. Nå har jeg et fantastisk barnebarn å ta meg av, og da har jeg ikke tid til en hjerteløs datter som deg.

Hvis du klarer å finne hjertet ditt, ring oss.

/Pappa

Vi mener at bestefaren ikke kunne ha håndtert situasjonen bedre.

Vi synes budskapet er så viktig og krystallklart at det absolutt er verdt å dele!