Familien redder en forlatt valp – da knytter han det søteste vennskapet til babygutten deres.

For ikke lenge siden tok familien Shyba hjem sitt nyeste medlem av familien, en forlatt 7-uker gammel valp de kalte Theo. Bare tre dager etter at Jessica Shyba introduserte Theo til familien sin, skjedde det noe magisk.

Jessica sier: «Vi tok ham hjem i en veldig ung alder av 7 uker. Han hadde blitt forlatt som valp med sine 10 andre søsken, og selv 10 dager senere virker han fortsatt som en nyfødt baby. Han vil alltid være nær en av oss, enten i våre fang eller ved våre føtter. Theo, som vi har begynt å kalle ham, har blitt mer livlig og sprelsk ettersom dagene går forbi, som jeg liker å tenke er et tegn på at han blir mer og mer komfortabel i sitt nye hjem.»

«Vi vet ikke mye om hva vi kan forvente, da vi fikk en vag beskrivelse av rasen hans. Han er delvis boxer, delvis schäferhund og delvis labrador retriever. Det spiller ingen rolle for meg. Han er Theo, og han er vår nye elskede valpebror.»

«Hver dag møter Theo oss ved sovetid og venter tålmodig på at Beau sovner. På den tiden er han også trøtt, så når jeg løfter ham i sengen, snubler han over til Beau og faller sammen oppå ham. Og der sover de, omfavnet i minst to timer,» sier Jessica.

Nedenfor er mine favorittbilder og videoer fra Jessica’s Instagram-konto.

Se dette innlegget på Instagram

Oh the drama, Theo. #theoandbeau

Et innlegg delt av Jessica Shyba (@mommasgonecity)

Noen ganger liker Theo å kose med søsteren også:

Forskjellen 10 uker gjør. Venstre er et bilde av Theo og Beau akkurat da de begynte å sove sammen, og høyre er et nytt bilde av de to søtingene. Se på hvor mye Theo har vokst! Jessica skriver: «Det er vanskelig å tro at det bare har vært 10 uker.»

Og i november kom det et nytt familiemedlem, lille Evvie.

Sjekk ut Jessicas Instagram for enda mer søthet!

Likte du denne samlingen av bilder av Theo og Beau, del gjerne dette med venner og familie ved å klikke på den store Facebook-deleknappen under annonsen.