Denne mannen mistet sin elskede hund. Midt i sorgen døde han av et knust hjerte.

Våre firbente venner kan være en trøst for oss på så mange måter. For eldre kan de tilby selskap, trene og noen ganger til og med holde oss i gang.

For 80 år gamle Ken Pendagraft var hunden hans gjennom 14 år en grunn til å gå ut hver dag og ta ham en tur, for ikke å nevne vennskap og en ubetinget kjærlighet.

Men da Ken ble funnet engstelig for sin veldig syke hund, samlet naboene seg for å hjelpe. Hva som skjedde etter dette viser hvor knyttet vi til kjæledyrene våre – og hvor mye vi trenger dem.

Doggiescare

Ken bodde i en campingvogn i Hemet i California med sin 16 år gamle hund, Zack. I følge naboene var han vennlig, men holdt seg vanligvis mest for seg selv.

Slik var det til hunden hans ble veldig syk og samtidig hadde Ken ingen penger til å gå til veterinæren.

Nådde ut for å be om hjelp

Naboen, Carol Burt, sa:

«Ken var tårevåt… Han sa at han ikke visste hva han skulle gjøre. Han hadde ikke pengene til å ta ham til veterinæren.»

Carol bestemte seg for å skrive om naboens situasjon på sosiale medier i håp om at noen kunne hjelpe til med å behandle Kens søte hund.

Innlegget hennes ble besvart av Elaine Seamans, grunnlegger av At-Choo Foundation, en redningsorganisasjon som hjelper hunder som trenger medisinsk hjelp.

Elaine gjorde alt hun kunne for Zack, som fikk diagnosene glaukom, alvorlig leddgikt og en 6/6 hjertelyd, som gjorde alle operasjoner umulige.

Dessverre gikk Zack bort, og Elaine la ut en oppdatering på Facebook og skrev: «Zacks kjærlige far var med ham da sjelen hans ble frigjort fra kroppen hans, som sluttet å jobbe for ham. Han føler seg nå som en valp igjen og har det bra.»

Vakuum av ensomhet

Men dessverre stopper ikke sorgen der.

På vegne av Ken la At-Choo Foundation ut en melding som takket alle som hadde sendt kort og kondolanse, men erkjente at han opplevde et «tomrom av ensomhet.»

Ikke lenge etter at han mistet sin elskede Zack, døde Ken av et hjerteinfarkt.

Måtte Ken hvile i fred med sin elskede bestevenn, Zack.

DEL gjerne dette som en hyllest til de to, som var en såpass trøst for hverandre.

Loading...