Politiet ser en hund henge ut av vinduet på bilen – redder livet hans

Hundens eier trodde kanskje de gjorde det rette ved å la bilvinduet stå åpent mens de gikk for å handle. Men det valget viste seg å være nesten dødelig for den lille hunden deres. Politiet i Kansas kom til unnsetning for en hund som hang fra båndet sitt fra siden av en lastebil.

Sersjant Jason Legleiter og politibetjent Wade Hammond var på Wal-Mart Store på North Summit i Arkansas City som svar på anrop om en butikktyv 8. juli. De hadde nettopp sikret den mistenkte i sin patruljebil, da en Wal-Mart-arbeider stormet til for å fortelle dem om den lille hunden som hang i båndet utenfor en lastebil. De to offiserene svarte raskt og så at hunden bokstavelig talt hadde «hengt seg» i båndet.

Merk: Følgende bilde er sensurert, da det kan være forstyrrende for noen lesere. Lykkeligere bilder følger. Alle bildene er tatt av betjentenes kroppsbårne kameraer.

hengende hund11

“Hunden hang ubevegelig og så ut til å være død,” skrev Arkansas City Police Department på Facebook. Men sersjant Legleiter var rask til å tenke på beina og brukte patruljekniven for å kutte hunden ned på et øyeblikk. Da hunden lå på bakken begynte offiser Hammond å prøve å gjenopplive ham.

hengende hund21

“Offiser Hammond hjalp hunden med å puste ved å fjerne det innsnevrede halsbåndet og legge press på hundens side periodevis,” skrev politidepartementet.

“Etter at flere minutter hadde gått, ble hunden mer og mer lydhør og viste tegn på liv litt etter litt,” la de til. Til slutt så det ut til at hunden hadde kommet seg helt etter hendelsen og var i stand til å stå under sin egen kraft.

hengende hund31

De ga den lille hunden litt vann for å gjenopplive ham videre.

Det er absolutt ingen tvil om at sersjant Legleiter og offiser Hammonds raske respons og omsorg reddet livet til denne hunden.

Arkansas City Police Department delte bilder fra offiserens kroppsbårne kameraer av hendelsen for å demonstrere alvoret i situasjonen og vise i kontrast hva deres handlinger gjorde for å forhindre en tragisk ulykke.

hengende hund41

Arkansas City-politiet sier at det vil være opp til en aktor å avgjøre om det vil bli anlagt tiltale mot hundens eier. Som et resultat kan noen fakta om saken ikke offentliggjøres på det nåværende tidspunkt. Men politiet beroliget bekymrede mennesker om at hvis det ble tatt ut siktelser, vil de bli anmeldt.

Jeg er glad for at disse to offiserene var på rett sted til rett tid for å redde den lille hunden. Han ser så lettet og glad ut på det siste bildet.

Del denne redningshistorien med familie og venner!