Ektemannen står utenfor kones sykehjem – og feirer deres 67-års bryllupsdag etter at Corona-uro splittet dem.

Helt siden Nancy Shellard flyttet til et sykehjem i Stafford Springs, Connecticut, har hun fått besøk av mannen Bob hver dag.

Men nylig ble han tvunget til å avlyse sine daglige besøk – på grunn av bekymring for spredningen av det nye coronavirus covid-19.

Selv om guvernøren forbød besøkende på sykehjem, visste Bob at han måtte finne en måte å se kona på, spesielt på deres 67-årige bryllupsdag.

Ettersom ha

“Jeg har elsket deg i 67 år og gjør det fortsatt. Gratulerer så mye med bryllupsdagen.»

«Det får meg til å føle meg dårlig fordi jeg vil ha henne ved min side, men jeg vet at hun ikke kan være det,» sa han til NBC Connecticut.

 

Nancy så Bobs søte gest fra vinduet – og svarte vinkende og med masse kyss gjennom luften.

Parets datter Laura sa at dette var den første bryllupsdagen de to brukte fra hverandre, og at deres kjærlighet har vært et godt eksempel for henne og søsknene hennes.

«De har alltid vært en inspirasjon for oss, og jeg liker å se at de fremdeles uttrykker det for hvert år på bryllupsdagen,» sa hun.

For Bob mener at Nancy er sjelevennen sin.

«Jeg vil ikke ha noen andre,» sa han.

Det er så søtt at selv om han ikke fikk møte henne innendørs, dukket Bob fremdeles opp. Jeg håper han fortsetter å sitte utenfor vinduet hennes, slik at de to kan «besøke» hverandre.

Del gjerne denne hjertevarme nyheten for å spre litt glede i disse tider.