34-åring erklært død. Så våkner han under begravelsen.

Å miste noen man er glad i er noe som er veldig vanskelig å gå gjennom. Sørgingen krever tid, energi og masse tålmodighet. Eshwar Pavades familie visste at det kom til å bli en tøff tid da 34-åringen døde. Men de hadde ikke forventet at det umulige skulle skje samme dag som begravelsen.

Eshwar Pavade kommer fra Mumbai, India, og den seneste tiden hadde han begynt å føle seg syk. Han hadde dratt for å møte familien sin ved Station Ghanagagapur, en by i nærheten, og til slutt hadde han blitt innlagt på sykehus i Solapur, rapporterer Times Now News. Tilstanden hans forverret seg og han falt til slutt i koma, helt til legene, til familiens store forferdelse, erklærte mannen død.

Kona hans var i begravelsen, sammen med familie og venner. Men plutselig sverget en av de som var til stede at denne hadde kjent at brystet til mannen hadde hevet seg da personen hadde omfavnet ham.

Da så alle mot kroppen, som hadde virket helt livløs frem til dette øyeblikket, og da begynte øynene hans å åpne seg forsiktig, hvilket ga alle slektningene hans sjokk! Eshwar Pavade var i live og hadde vært veldig nære på å bli levende begravd.

Dette er virkelig et mareritt som har blitt virkelig. Mannen ble umiddelbart fraktet til sykehuset, der han blir behandlet og tilstanden er fortsatt kritisk. Men legene er optimistiske og sier at de tror han vil komme seg sakte, men sikkert.

Den unge mannens familie er helt forferdet over det som har skjedd og planlegger å saksøke legen som erklærte Eshwar død da han fortsatt var i live. Vi håper at den unge mannen blir frisk snart og klarer å komme seg over traumene han har blitt utsatt for!

Loading...