Fyllekjører drepte kvinne på tur med hund, hund flyktet i panikk. Det som skjedde videre = UTROLIG.

Dette er en av de historiene du bare må se for å tro. Da Donna Chen ble drept på tragisk vis av en fyllekjører mens hun var ute og luftet hunden, flyktet hunden fra åstedet i fullstendig panikk. Det som skjedde videre kan nesten ikke beskrives som noe annet enn et mirakel.

Her er et bilde av Donna Chen (venstre) med sine barn.
donna1
Donna døde på tragisk vis da hun ble drept av en fyllekjører mens hun luftet hunden sin, Barney.
donna2
Den 22 år gamle føreren av bilen, Blake Talman, dundret avgårde i 145 km/t da han kjørte på dem. Donna ble drept, men hunden hennes overlevde og flyktet fra åstedet i en tilstand av fullstendig sjokk, panikk og frykt.
donna3
Blake Talman hadde drukket whisky på stranden tidligere på dagen, og alkoholprosenten hans var skyhøy. Han ble senere dømt til 15 års fengsel.
donna4
Det som skjedde videre er nærmest utrolig, og mer forbløffende av at det ble fanget på film. Halvannen kilometer borte fra åstedet var Rory o’Connor ute og fisket. Kameraet hans rullet i tilfelle han skulle fange en stor fisk.
donna5
Plutselig oppdaget han noe komme mot ham. Idet den kom nærmere, så han at det var en vettskremt hund midt uti havet.
donna6
Han ante ikke hvorfor den angstfylte hunden svømte mot ham, men Rory dro ham opp i båten sin.
donna7

Han var veldig, veldig redd, og han skalv. Først trodde jeg han var kald, men så innså jeg at han var veldig redd», sa Rory. Han hadde svømt ganske langt, og han var ganske mørbanket. Labbene blødde og han hadde en haug med skrubbsår.»

Han brakte ham på land, men kunne ikke finne eieren noe sted.
donna8
Rory tok Barney hjem for å ta seg av ham, så postet han videoen av det hele på YouTube, fortsatt uvitende om hva hunden hadde vært gjennom bare noen øyeblikk tidligere.
donna9

Kilder: LifeBuzz | DailyMail

Hvis ikke Rory hadde vært akkurat der han var, hadde kanskje ikke Barney vært i stand til å svømme stort lenger. Rorys klipp av en mystisk hund svømmende midt i havet, spredde seg fort på nettet. Til å begynne med var det et uoppklart mysterium.

Men Rory tok Barney til veterinæren, hvor det ble oppdaget en microchip som ledet dem til Donnas familie.

«Jeg tror en høyere makt ledet Barney til hvor han trengte å være, for ut av denne fryktelige tragedien, skjedde det noe bemerkelsesverdig. Valpen hennes lever», sa Donnas søster, Diane.

Jeg kan tenke meg at Donnas familie er glade for å ha Barney tilbake i familien akkurat nå. Noen ganger ender de mest tragiske hendelsene med små mirakler.