92 år gammel tippoldemor har bare uker igjen – trosser alle odds for å møte navnesøsteren sin.

Dette spesielle paret, som har vært gift i 75 år, vet alt om viktigheten av familie.

Parets oldebarn, Kayla Tracy, delte historien for å vise hvordan ekte kjærlighet ser ut og håpet de begge hadde ved utsiktene til å holde en ny baby.

Kayla sa at oldefaren hennes tjenestegjorde under andre verdenskrig og lever etter mottoet «Jobb hver dag, ellers mister du en.»

«Denne mannen er blind og har mistet 90 prosent av hørselen, og jobber fortsatt med vedkløyveren sin og mater fiskene i dammen deres på hans 343982.8m² store land,» sa Kayla til Love What Matters.

Paret oppdro tre gutter og har nå 7 oldebarn og 12 oldebarn.

«Syttifem år. Syttifem år er hvor lenge disse to turtelduene har vært gift. I løpet av disse 75 årene har det vært mange hjertesorger, så vel som latter og gode stunder. De er et gudfryktig par tvers igjennom og var alltid i kirken hver søndag,» sa Kayla.

Men nylig fikk familien noen ødeleggende nyheter. Kaylas 92 år gamle oldemor ble fortalt at hun bare hadde tre uker igjen å leve etter at legen sa at hun viste tegn på nyresvikt.

Kayla sa at søsteren hennes bestemte seg for å slutte i jobben for å ta vare på henne. Søsteren hennes var også gravid på den tiden. Hun passet oldemoren deres til hun gikk i fødsel ved uke 36.


«Jeg vil bare leve lenge nok til å se den lille jenta,» skal oldemor ha sagt til henne. «Dagen Magnolia Jean kom, var min oldemor så i skyene! Spesielt siden hun er oppkalt etter henne, Jean Roper,» sa Kayla.

Så snart søsteren hennes fødte, sa hun at oldemoren begynte å vise tegn på bedring. Hun lagde mat og gjorde husarbeid rundt omkring i huset; hun kunne ikke vente til hun kunne holde sitt nye tippoldebarn.

Kayla, som er en profesjonell fotograf, fanget det spesielle øyeblikket på kamera.

Kayla sa at oldemoren hennes fortsatte å bli sterkere og ni uker etter at hun fikk den hjerteskjærende diagnosen feiret hun og mannen sin 75-års bryllupsdag – og Kayla var der for å ta bilder av de to på deres 343982.8m² store eiendom.


«Å ta disse bildene er en av mange grunner til at jeg ble fotograf. Å kunne pause disse øyeblikkene for familien min og for dem, betyr alt for meg,» sier Kayla, som driver sin egen fotografivirksomhet Kayla Tracy Photography.

«Jeg liker å fotografere dem hvert sekund jeg får. Jeg er så velsignet som har vært i stand til å fange en slik ekte kjærlighet. En slik kjærlighet kan jeg bare håpe på med mannen min. Jeg vil at alle skal se disse bildene og vite at ekte kjærlighet er noe som finnes.»

Kjærligheten disse to har til hverandre er tydelig i disse vakre bildene. Jeg er glad Jean fikk tilbringe tid med familiens siste tilskudd – det ga henne helt klart en nyvunnet styrke til å fortsette.

Vennligst del.