Syklisten finner en løskatt – her er den utrolige historien om hva de har gjort de siste 2 årene.

Dean fant Nala under en verdensomspennende sykkeltur, og bestemte seg for å ta henne med!

Dean Nicholson bestemte seg for å reise hjemmefra med sykkelen og reise rundt i verden med utgangspunkt i Skottland, hvor han ble født. Han ville aldri ha kunnet forestille seg alle eventyrene han ville støtt på under reisen, og at en katt ville bli hans nye ledsager i dagene som kom.

Deans vei ble nemlig krysset av en skremt og hylende kattunge, som sannsynligvis hadde blitt forlatt. Kort tid etter ble et sterkt vennskap født!

nala11

Kilde: Instagram



Idet han syklet opp en bakke på terrengsykkelen, hørte han et insisterende hyl. Det var en kattunge som tilsynelatende hadde blitt forlatt, som stirret på ham og sannsynligvis lette etter mat. Dean satt ved siden av katten i en halv time, matet ham og bestemte seg for å ta den med seg!

Etter noen minutter på sykkelen ble den lille kattungen, som senere fikk navnet Nala, umiddelbart vant til situasjonen, og etter noen timer satt kattungen først på Dean’s skulder og lå deretter rundt halsen. Kort sagt fødtes et uventet vennskap som er fullt av dyp og gjensidig kjærlighet!

nala51

Kilde: Instagram

Siden Nala ble reddet av Dean, har sykkelturen fortsatt rundt om i verden. Sammen besøkte de deretter land som Montenegro, Albania, Hellas, Tyrkia og Georgia. I alle disse landene har Nala alltid blitt godt mottatt av nysgjerrige mennesker.

– Folk elsker henne og hun elsker oppmerksomhet. Alle vil ta bilder og møte henne. Det er flott når jeg besøker et nytt sted fordi folk gir oss en vennlig og varm reaksjon med en gang. Noen ganger gir de oss rare tunfiskbokser og en halvliter øl, forteller Dean.

nala21

Kilde: Instagram

– De fleste hotellene vi har bodd på har vært veldig imøtekommende mot Nala, selv om vi en gang måtte betale litt ekstra!

Møtet med Nala tvang Dean til å gå gjennom prioriteringene sine, ettersom målet hans var å sykle gjennom Asia. Den driftige gutten fortsetter:

– Før jeg fant Nala, reiste jeg fra en by til en annen gjennom Europa så raskt som mulig for å nå Øst-Asia. Da jeg fant Nala, lærte den opplevelsen meg å bremse ned og nyte det som var rundt meg. Jeg har alltid hjulpet de mindre heldige, men Nala lærte meg å være enda mer sjenerøs og medfølende.

nala31

Kilde: Instagram

Nå er Nala Dean en uerstattelig følgesvenn på sykkelturene, og hvis du ikke finner henne sittende på skuldrene hans, sitter hun komfortabelt eller ligger i kurven foran på de to hjulene.

Endelig trenger hun ikke være alene og får oppleve fantastiske eventyr sammen med den godhjertede mannen som reddet henne, Dean Nicholson fra Skottland.


Her kan du se historien dokumentert i bilder og video: