Mamma lot trillingene være hjemme med pappa. Når telefonen hennes ringer, hører hun skrik…

Penny og Keith Zimmerman er stolte foreldre til 13 år gamle Mason, Melissa og Mackenzie. Sist november var Melissa og Mackenzie hjemme i Virginia med far, Keith. Ut av det blå hørte de en rallende lyd av et krasj. Da de løp for å undersøke lydkilden møtte de et syn de helst kunne vært foruten: Deres far lå på gulvet, hvit som et laken. Hjertet hans hadde stoppet å slå. Mackenzie klasket han gjentatte ganger i fjeset i håp om at han skulle våkne opp. Men det gjorde han ikke.

Melissa og Mackenzie ringte deres mor, Penny, som er en profesjonell sykepleier. Så fort hun hørte at noe var riv ruskende galt med Keith, så visste hun at dette var en nødsituasjon, da ektemannen tidligere hadde hatt problemer med hjertet.

Heldigvis hadde Zimmerman-trillingene lært livredning på skolen det siste semesteret og var i stand til å handle på instinktene etter å ha ringt nødnummeret. Mackenzie og Melissa gikk i gang med hjerte- og lungeredning på sin far, men på dette tidspunktet måtte de kjempe med tiden. De forsto at han var i ferd med å dø. Jentene var fullstendig skrekkslagne, men operatøren på nødsentralen guidet dem gjennom det.

Da Penny omsider ankom hjemmet, var det synet av døtrene utføre brystkompresjoner på Keith, som møtte henne – det neste som skjedde er helt utrolig…

Absolutt alle foreldre burde lære noe av familien Zimmerman sin historie. Fantastiske ting kan skje dersom barn lærer seg hvordan å reagere i en nødsituasjon som denne. Husk å DEL denne historien med dine venner; dette er et viktig tema!

Likte du dette, lik Viral'o'Mania på Facebook:

Loading...