Vennlig hund som vinker «hadet» til alle som forlater butikk har en rørende bakgrunnshistorie.

En liten hund ga kunder i en butikk en uventet overraskelse da de forlot butikken.

Den 1. september 2021 i Catanduva i Sao Paulo, Brasil, ble denne hunden fanget på film da han håndterte kunder som en profesjonell – ikke ved å si «velkommen» eller «hei», men ved å ta farvel ved å vinke «hadet» til de som forlot butikken.

I videoen kan man se hunden løfte poten opp i luften og se på hver forbipasserende før han vinket til dem. Noen få kjøpere legger merke til og gir henne et lite klapp mens hun venter på sin verge inne i butikken.

Leticia Americo, som fanget hunden i aksjon, skrev: “Jeg filmet en liten hund som vinket farvel til alle som forlot supermarkedet.”


En person som kommenterte videoen på YouTube ga litt bakgrunnsinfo om hunden, som heter Agusta.

Det viser seg at Agusta en løshund og knapt i live da hun ble reddet ut av gatene. Hun var livredd og kunne ikke gå og tilbrakte litt tid på et dyresykehus før redningsgruppen som reddet henne la henne ut for adopsjon.

Adoptereren hennes, Jefferson Alexandre Rodrigues, oppdaget Agusta på sosiale medier tilbake i 2019. Hun ble med i familien hans som inkluderer åtte katter og noen få andre hunder. Agusta tilbringer mesteparten av tiden sin med Rodrigues i sin motorsykkelbutikk.

Rodrigues fortalte G1 News: “Da hun kom til verkstedet mitt, ble hun fortsatt skremt av mennesker, men over tid bygde hun opp tillit og ble den vi ser i videoen. Hun er hovedansatt på verkstedet siden 2019.”

Agusta og Rodrigues handler ofte i denne spesielle matbutikken, og alle i nabolaget kjenner henne. Hun har lært at det å hilse på folk med poten resulterer i å få oppmerksomhet og/eller deilige godbiter!For en smart – og høflig hund. Så utrolig flott at hun overvant frykten for mennesker og blir håndtert med kjærlighet av sin nye eier.