Denne FYREN tok en graviditetstest bare for moro skyld. Resultatet ble noe helt annet enn forventet.

Da en mann oppdaget at en av hans ekskjæresters graviditetstester fortsatt lå i skapet hans, bestemte han seg for å ta den. Om det var bare for moro skyld eller som en slags skrudd, symbolsk hevn på sin eks, vil vi aldri få vite. Etter han testet sin urin, skjedde det noe han aldri forventet: Testen var positiv.

Han fortalte en venn om denne merkelige og forvirrende historien. Hans venn fant ut at «det var hysterisk morsomt», og dermed gjorde han hele historien til en komisk tegneserie og postet den på nettet.

Hans venn tenkte det ville være morsomt å fortelle historien på Reddit.

rage-comic

Men som det viste seg, den positive graviditetstesten var ikke bare et morsomt sammentreff. Det var en indikator på noe mye mer alvorlig.

pregnancy-test

Testen kan ha reddet livet hans.

Som det viser seg, kan hjemmegraviditetstester oppdage testikkelkreft. Disse graviditetstestene oppdager beta human chorionic gonadotropin. Dette er en indikasjon på graviditet, men også testikkelkreft.

Mannen som tok testen gikk til legen og oppdaget at han faktisk hadde en liten svulst på høyre testikkel.

Graviditetstester kan ikke oppdage kreft i alle tilfeller, men hvis en mann tar en test og den er positiv, bør han nok gå til en lege. Dessuten kan det være en god idé for dem å slutte å tisse på tilfeldige gjenstander i huset.

Kilde: Reddit.

Graviditetstester. Nå kan endelig menn også føle angsten og utålmodigheten alle kvinner føler når de tar en graviditetstest, så del dette med andre.