Skjult kamera fanget opp at postmannen gjorde DETTE med «farlig» hund. Nå spres opptaket på nettet.

Kyza er en 9 måneder gammel schäfer. Hans eier, Michael, sier at Kyza alltid blir stemplet som en farlig hund man ikke skal gå bort til. Selv om han nesten aldri bjeffer, tror Michael han blir forhåndsdømt på grunn av rasen og størrelsen.

Nylig lot han Kyza løpe rundt i hagen til sitt hjem i New Zealand – og han sørget for å filme med kameraet på telefonen når postmannen, Steve, syklet forbi på sykkelen sin. Det er fordi at hver dag, om Michael har post eller ei, stopper denne postmannen for å se Kyza. Om det er regn eller solskinn spiller ingen rolle for Steve – han stoppe ved Michael hus, hoppe av sykkelen og gi hunden en kos og en klapp. Kyza, som du er i ferd med å se, nyter absolutt disse øyeblikkene med Steve og beviser at han er ikke så skummel som folk i nabolaget hans tror.

Det søte øyeblikket av en godhjertet mann og en misforstått hund sprer seg nå raskt på nettet. Michael skriver på Facebook: «Jeg vet ikke hvem jeg skal tagge for at han skal se dette, men takk skal du ha, mann! Fortsett med det gode arbeidet – og du har definitivt en venn som venter på deg!»

Nyt dette gode øyeblikket og DEL det med dine venner på Facebook.