Bråkete barn utvises av restauranten – mor raser: «Ser ikke ut til å ville ha familier der»

En populær restaurantkjede i Minnesota satte opp en skilt som informerte om at uoppdragne barn som ikke kunne oppføre seg og sitte stille ikke var velkomne. Dette har skapt stor debatt, spesielt blant foreldre som mener at det er umulig å få barn til å sitte helt stille og ikke lage en lyd på en restaurant.

Selv om de fleste foreldre forstår at det kan være forstyrrende for andre gjester når barn ikke oppfører seg ordentlig, er det fortsatt enkelte som synes at skiltet var unødvendig og urettferdig. En av disse foreldrene er Christine Hemsworth, som er mor til to små barn.

advarsel restaurant

Hemsworth ble opprørt da hun så skiltet på døren til restauranten, og hun ble usikker på om hun skulle gå inn eller ikke. Hun påpekte at det er vanskelig å få små barn til å sitte helt stille og oppføre seg ordentlig hele tiden, og at det er urettferdig å forvente dette av dem.

Etter å ha fått massiv kritikk fra både foreldre og andre gjester, har restauranten fjernet skiltet og beklaget seg for den uheldige språkbruken. De har også forsikret om at de ønsker å være en familievennlig restaurant og vil gjøre alt de kan for å gjøre opplevelsen hyggelig for alle gjester, uansett alder.

Det er synd at det måtte en kontrovers til for å få restauranten til å innse at skiltet var upassende, men forhåpentligvis vil de nå være mer oppmerksomme på hvordan de kommuniserer med gjestene sine og sørge for at alle føler seg velkomne og verdsatt.