Malaysisk kvinne reddet av politiet – ble tvunget til å prostituere seg av arbeidsløs mann

malaysisk dame1

I Malaysia arresterte nylig politiet en 34 år gammel mann. Han ble arrestert etter at han skal ha tvunget kona til å tilby seksuelle tjenester til utenlandske arbeidstakere siden desember i fjor.

Den 24 år gamle kona ble fanget opp av Rukun Tetangga-politifolk som etterforsket påståtte mistenkelige aktiviteter i et hus i Bandar Amanjaya, Sungai Petan i Malaysia.

Kvinnen ble funnet sammen med en bangladeshisk mann i et rom, mens mannen hennes ventet inne i bilen deres med sin 7 måneder gamle datter. Hun ble funnet klokka 11.30 om kvelden, men mannen slapp unna.

prostituere seg1

Åstedet for den heller tvilsomme virksomheten.

På spørsmål om hva hun gjorde, sa hun at hun ble tvunget til å underholde menn for RM 50 eller rundt 100 norske kroner. Dette var ektemannens idé, og han tvang henne til å gjøre dette etter at han selv mistet jobben.

Politimester i Kuala Muda bekreftet at han mottok en rapport om hendelsen. De fant ut at paret bodde på en leilighet i Paya Nahu.

«Mannen har blitt varetektsfengslet i fire dager for å lette etterforskningen,» sa han og la til at saken etterforskes som utnytting av en person i prostitusjonsøyemed.

Kilde.